Református Templom
Túristvándi Vízimalom
Túristvándi Vízimalom
Nemzetközi Halászléfőző Verseny
Nemzetközi Molnártalálkozó
Nemzetközi Halászléfőző Verseny
Nemzetközi Halászléfőző Verseny
17
jún. 13

„Szatmár Gyöngyszemén”, Túristvándiban, frekventált helyen várjuk vendégeinket. A települést 99 kanyarral körbeölelő Túr folyótól, a Szatmári Fesztivál keretén belül megrendezésre kerülő Nemzetközi Halászléfőző Verseny helyszínétől, kedvelt és látogatott fürdőhelytől 50 m-re található vendégházunk.

Különálló, népi stílusban épült házikónk, jelenleg két szobával várja az idelátogatókat.

 

 

Bővebben: A.DO.M. Vendégház

02
feb. 15


ANDA Vendégház

Elérhetőség:
4944 Túristvándi Zrínyi út 9.
e-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
tel.: 06702065372

 

 

Bővebben: ANDA Vendégház

17
jún. 13

Szálláshelyünk a Vízimalomtól 100 lépésre az Öreg Túr folyócska partján található. Vendégeinket 5 szobában (19 férőhely) tudjuk elszállásolni.

Az idelátogatóknak igény szerint lehetőségük van félpanziós ellátásra. A hátsó teraszunkon ami az öreg tölgy erdőre néz lehetőség van kemencés kenyérlángos készítésére is.

 

 

Bővebben: ERDŐSZÉLI VENDÉGHÁZ

08
jún. 15

Bemutatkozás: A vendégház egy álomból született, egy 17 éves lány álmodta. Arról álmodozott hogy a szatmári nép hagyományait megörzi és bemutatja mindazt a sok csodát szépséget amit ö a drága nagyszüleitöl tanult, kapott örökségül. Ez az álom 23 év után vált valóra. Kis apró részletekböl sok-sok éven keresztül  szeretet építette. A tornácos paraszt ház két alkotó mühelyével, az öreg túr partján lelkében, a múlt békéjével, a természet szépségével várja az alkotni, pihenni vágyó embereket.

Bővebben: MegálmodtaLAK

17
jún. 13

Vendégházunk Túristvándi Község szívében található. Szálláshelyünk 5 szobával, 2 jól felszerelt konyhával, fürdőszobákkal, fedett tágas terasszal, 2 hatalmas parkolásra alkalmas udvarral rendelkezik. A hátsó udvar lehetőséget biztosít a szabadtűzön való főzés-sütéshez. Szálláshelyünk férőhelyeinek száma: 14 fő. Vendégházunk számos szabadidő hasznos eltöltéséhez alkalmas eszközöket biztosít vendégei számára (pl.: kerékpárok, ping-pong asztal stb.) Vendégházunktól mintegy 50-60m-re található vegyesbolt, kb. 150 m-re strandolásra alkalmas Túr-folyó. Szálláshelyünk az év valamennyi évszakában várja a kikapcsolódni, pihenni vágyó kedves vendégeit.

 

Bővebben: Mércse Vendégház

17
jún. 13

Túristvándi Szatmár egyik gyöngyszeme, ahol gyönyörű természeti környezetben pihenhet az idelátogató. Az Öregmalom fogadó kényelmet, csendet biztosít pihenéséhez. Vendégházunk ötvözi a múltat a jelennel, így teremt  barátságos teret pihenésének! A galéria-erdő az öreg Túr partján sétáinak, barangolásainak ideális helye. Kenuval megismerheti a folyót, mely 99 kanyarral körbeöleli a falut, de felfedezésre vár a Tisza, a Rókás! Kölcsey korának hangulata ma is belengi ezt a vidéket. Mert más ez a vidék, mint a többi, mert itt vendégszerető, barátságos emberek élnek, akik felismerték, hogy micsoda kincsek birtokában vannak!

 

 

Bővebben: ÖREGMALOM FOGADÓ

17
jún. 13

A vendégházunk 3 szobáihoz tartozik:konyha, fürdőszoba, zuhanyzó. 8+1 főt tudunk elszállásolni. Lehetőség nyílik:


- házi készítésű lekvárkülönlegességek kóstolására, vásárlására
  (som, szilva, feketeszeder, szamóca stb),

- udvarunkon szalonnasütésre és bográcsozásra,

- kemencében főtt/sült tájjellegű ételek (húsok, lángos, bukta stb)

  elkészítésére.

 

Bővebben: SOMFA VENDÉGHÁZ

17
jún. 13

Vendégházunk a Túr folyó, és a vízimalom közelében, az azt körülvevő zöld övezetben található. A szállást fürdőszobával ellátott szobákban biztosítjuk. Önellátás biztosított, de a szatmári ízek kedvelői részére kemencében készült ételeket, kenyérlángost készítünk.

 

 

 

Bővebben: TÚR-PARTY VENDÉGHÁZ

17
jún. 13

Ahol a csend és a nyugalom várja Önt A TÚRISTVÁNDI VÍZIMALOM PANZIÓ, KEMPING ÉTTEREM ÉS ERDEI ISKOLA- (A Nemzetközi Kempingszövetségek tagja.)

Közvetlenül a Vízimalom mellett a Túr-folyó partján. Gyönyörű környezetben várja a vendégeket TÁJJELLEGŰ ételekkel, KEMENCÉS KENYÉRLÁNGOSSAL, KENÚTÚRÁKKAL, sportolási lehetőségekkel. A Szatmári Nagy-Csűr konferenciák, nyári táborok és erdei iskolák megrendezésére alkalmas. Télen disznótoros hétvégék nyújtanak felejthetetlen élményt az idelátogatóknak. Panzióban 8 szoba (35-40 fő), kempingben 100 fő helyezhető el. Angolul, franciául, németül beszélünk.

 

Bővebben: TÚRISTVÁNDI VÍZIMALOM PANZIÓ

17
jún. 13

Szálláshely leírása:

A „Király” vendégház a vízimalomtól mindössze 300 m-re található, összesen 17 főszámára biztosít kellemes, nyugodt pihenési lehetőséget. A vendégházban 4 szoba található, minden szobához külön vizesblokk és televízió tartozik. Füvesített, tágas udvarunk remek lehetőségeket kínál szabadtűzi ételek elkészítésére. Előzetes megbeszélés alapján kemencében készültételeket készítünk vendégeink számára. Igény szerint reggelit és vacsorát tudunk biztosítani. 15 fő, vagy több napi itt tartózkodásesetén, csoportos kedvezményt biztosítunk! Kisebb családi, baráti összejövetelek,rendezvények lebonyolításához, rendelkezésre áll egy fedett terasszal együttesen 300 m2-es ebédlő!!

 

Bővebben: „Király” vendégház